Consultatie & Coaching

when you listen to the truth of your own inner conciousness

Wanneer?

 • Spanning en stress 
 • Levensfasen problemen
 • Keuzeproblemen
 • Vastlopen in persoonlijke ontwikkeling 
 • Problemen op het werk
 • Angst en somberheid 
 • Lichamelijke klachten
 • Behoefte aan reflectie en verdieping
 • Afgebakende vragen 
 • Toekomstperspectief zoeken
 • Zingevingsvragen

Wat is het?

 • Psychologisch consult voor hulp gericht op psychologische klachten. Meer info
 • Coaching voor hulp bij problemen in functioneren op het vlak van werk of privé. Meer info
 • Karam kriya consult  transformerend gesprek voor onverwachte inzichten en handvaten bij vragen of vastlopen in herhalende negatieve patronen. Meer info

Psychologisch Consult

Luisteren naar een innerlijk weten

Psychologisch Consult

Kortdurende hulp gericht op psychologische klachten, onverwerkte ervaringen of andere problemen, afgestemd op jouw persoon.  We werken oplossings en klachtgericht. Het is de bedoeling dat jij na afloop op eigen kracht met het geleerde aan de slag kan. Ik maak onder andere gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie zoals EMDR en op mindfulness en zelfcompassie gebaseerde methodieken. Ademhalingstechnieken die ik gebruik komen vooral uit de Kundalini yoga traditie. Vaak lopen we vast op het niveau van het interpreteren van onze ervaringen. De ISBR methodiek kan dan krachtig werken. Deze techniek is gebaseerd op de methoden van Byron Katie en brengt je door het bevragen van je overtuigingen naar een niveau van dieper voelen.

45 minuten 85,00 euro (geen btw)
60 minuten 106,00 euro (geen btw)

Online

Coaching

“There is a way through every block.”  

-Yogi Bhajan-

 

 

Coaching 

Hulp bij vastlopen door werkomstandigheden of andere levenssituaties. In individuele sessie(s) staan jouw vragen op het vlak van werk of privé centraal. Steeds zullen we samen zoeken naar verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn kennis en ervaring als psycholoog en psychotherapeut.  Ook mijn yogische achtergrond zal ik waar nodig inzetten. 

45 minuten 102,00 euro (incl btw 21 %)
60 minuten 128,00 euro (incl btw 21 %)

Online 

Karam Kriya Consult

Learn how to listen and trust it

 

Wanneer?

Bij persoonlijke vragen over jezelf, keuzes waar je voor staat, conflicten binnen in jezelf,  veranderingen die gaande zijn in je leven, vastlopen in herhalende negatieve patronen enz.

Wat is het?

Tijdens een karam kriya consult kun je in gesprek over een onderwerp dat je momenteel bezighoudt, verward of dwarszit. Marianne luistert en reageert vanuit kennis van cijfers.

Karam kriya is een vorm van toegepaste numerologie die een spirituele psychologie mogelijk maakt en is ontwikkeld door Shiv Charan Singh.

Ieder cijfer heeft zijn eigen sfeer en terminologie en doordat Marianne hier op let en hier mee werkt kunnen er onverwachte verbanden gelegd worden.  Het is een helende conversatie die leidt tot nieuwe doorvoelde inzichten en tot handvaten voor het dagelijkse leven. Een karam kriya consult wordt vaak beleefd als een meditatieve, transformerende ervaring. Na een gesprek kun je eventueel zelf aan de slag met oefeningen, tips of meditaties.

In algemene zin is een consultatie er op gericht om de weg te vinden naar jouw bestemming en op bewuste wijze jouw hoogst persoonlijke en hoogste potentieel na te streven.

Een consultatie duurt ongeveer een tot anderhalf uur. Het is aan te raden om van te voren te bedenken welke vraag je centraal zou willen stellen. Je kunt het gesprek eventueel opnemen op je telefoon.

60 min
70 euro  (incl btw 21 %)
50 euro (incl btw 21 %) studententarief

Ook online 

Lees reviews

Samenwerking

 

 

 

Ademtherapie door Gerda Wolff

https://yogahart-nijmegen.nl/diensten/ademhaling-en-ontspanning/

 

Individuele begeleiding bij Inneryoga en meditatie door Eefje Janssen

https://ejansseninfo.com

 

 

 

Neem gerust contact op voor overleg

Contact